user_mobilelogo

COVID-19

Due to COVID-19 many performances are either moved or cancelled.
Please visit the page of the event for more information.

Beytelmann's Group - Het Concertgebouw

Saturday, 20 November 2021 at 20:15

Het Concertgebouw - Kleine Zaal, Concertgebouwplein 10, Amsterdam, 1071 LN

Standaard: €40,-

Visit the page of this event

Beytelmann's Group

Gevierd pianist en componist Gustavo Beytelmann gaat met zijn nieuwe tangokwartet de samenwerking aan met talentvol choreograaf Rogier Dasselaar. Dit feestelijke programma brengt u klanken van befaamde meeslepende tango's, opzwepende jazz en sprankelende hedendaagse composities.

Gustavo Beytelmann
De Argentijns/Franse pianist Gustavo Beytelmann komt met zijn nieuwe kwartet naar Nederland voor een concertreeks. Daarin zal Gustavo Beytelmann zowel eigen composities als traditioneel repertoire in eigen arrangementen ten gehore brengen. In dit kleurrijke programma slaat hij een brug tussen tango en jazz waarbij een feestelijk programma ontstaat met een knipoog naar Argentijnse en hedendaagse dans. Beytelmann gaat in dit ensemble de samenwerking aan met maestro Victor Hugo Villena, een van de beste bandonéonisten van dit moment die zijn sporen ruim verdiend heeft op de internationale podia. Het kwartet wordt gecompleteerd met violist Radboud van Geldre en Alexander Vocking op contrabas, beiden vooraanstaande jonge musici in Argentijnse tango.

Rogier Dasselaar
Het kwartet wordt als onderdeel van het programma bijgestaan door nieuw choreografisch werk van het aanstormend Amsterdams talent Rogier Dasselaar. Deze inspirerende samenwerking van verschillende generaties leidt tot een authentieke verbeelding van Beytelmanns muziek in gepassioneerde contemporaine choreografie.